• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Andrija Pavlovic-agent: Brøndby vil være et godt skifte

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andrija Pavlovics agent bekræfter, at den tidligere FCK-angriber leder efter en ny klub. Han kalder Brøndby IF for en god klub, som vil være interessant for serberen.

Af Ole Hoffskov

BT kunne onsdag eftermiddag fortælle, at den tidligere FC København-angriber Andrija Pavlovic kan stå foran et opsigtsvækkende comeback i dansk fodbold.

Ifølge avisen viser FC Københavns arvefjender fra Brøndby IF interesse for den serbiske angriber, der var i FCK fra 2016 til 2018, og BT mener at vide, at det er 50/50, om Andrija Pavlovic ender på den københavnske vestegn.

Aktuelt er Andrija Pavlovic tilknyttet Rapid Wien i Østrig, men det ophold synger på sidste vers.

- Vi leder efter en ny klub til Andrija. Rapid Wien vil gerne sælge ham, og vi er i kontakt med flere klubber, som gerne vil have ham, men de ønsker ikke at betale en transfersum, og den situation forsøger vi at løse med Rapid, så han kan blive fritstillet. Han træner med andetholdet lige nu, og de ønsker ikke at beholde ham, siger Georg Lederer, der er agent for Pavlovic, til tipsbladet.dk.

Læs også:Dårlig nattesøvn for FCK: Raketter affyret foran spillerhotellet i nat

Forhandligerne med Rapid Wien skrider fremad, og en endelig afklaring kan meget vel være lige på trapperne.

- Jeg har et håb om, at vi kan nå frem til en løsning i løbet af i dag, siger agenten.

Brøndby er en interessant klub
Brøndby IF har ikke lagt skjul på, at man leder efter en ny angriber, der kan gå direkte ind og forstærke holdet, og det er altså i den forbindelse, at Andrija Pavlovics navn er dukket op.

Angriberens agent vil ikke bekræfte, at han er i dialog med Brøndby om en aftale, men han kan sagtens se muligheder i et skifte til de blå-gule. De verserende rygter er ikke gået hans næse forbi.

Læs også:Medie: Brøndby jagter tidligere FC København-angriber

- Jeg kan ikke udtale mig om konkrete klubber, og det gælder også Brøndby IF, men jeg har læst historien på Transfermarkt her til morgen. Jeg synes, at Brøndby er en rigtig god klub, og et skifte til Brøndby vil være godt for Andrija, men vi må se. Der er som sagt en række klubber, som viser interesse, siger Georg Lederer.

26-årige Andrija Pavlovic tørnede ud for FC København i to år, og han spillede 83 kampe med løvelogoet på brystet. Det blev til 22 scoringer.

- Hans tid i FC København var meget blandet. Det startede rigtig fint, men sluttede dårligt, og der var nogle udfordringer undervejs. Der er ingen tvivl om, at Andrija kan gøre det bedre, end han gjorde for FC København, så det kan sagtens være interessant for ham at vende tilbage til Danmark og vise sig bedre frem, lyder det fra agenten.

Andrija Pavlovic var i sidste sæson udlejet til APOEL FC, og serberen scorede 10 mål på Cypern. Det var imidlertid en uropræget sæson, hvor APOEL nåede at have ikke færre end seks forskellige cheftrænere. 

Læs også:Tidligere FCK-angriber afviser skifte mellem arvefjender

Læs også:Wilczek før Brøndby-gensyn: Går ikke amok af glæde, hvis jeg scorer

Læs også:Brøndby-boss vil løbe med FCK: Vi er i en lidt friskere udgave end dem