Video : Tipsbladet
Superliga

Angriber bekræfter: Jeg havde dialog med FCM

Marcus Ingvartsen fortæller i et interview med Tipsbladet om interessen fra FC Midtjylland.

Juni var blot en uge gammel, da en regulær transferbombe landede i Superligaen.

FC Nordsjælland præsenterede den tidligere Superliga-topscorer i Marcus Ingvartsen. Efter seks sæsoner i udlandet er han nu tilbage i hjerteklubben.

Efter gennembruddet i FC Nordsjælland fulgte ophold i KRC Genk, Union Berlin og sidste sommer skiftede angriberen permanent til Mainz 05.

Her høvlede han mål ind på stribe, selvom spilleminutterne kom i bølger.

Bo Svensson kunne heller ikke i den kommende sæson love mere spilletide til Marcus Ingvartsen, og derfor var landsholdsbobleren på udkig efter et klubskifte denne sommer.

Længe flirtede FC Midtjylland med angriberen, og nu fortæller Marcus Ingvartsen til Tipsbladet, at der var noget om snakken.

- Jeg har haft snakke med FC Midtjylland, men nu har jeg skrevet under med FC Nordsjælland forholdsvis tidligt i vinduet, hvilket måske også har lukket nogle muligheder, som kunne opstå senere i vinduet. Der kunne nok også godt have ligget nogle muligheder i Tyskland og måske også i de andre top 5-ligaer, hvis jeg havde ventet lidt.

Hvor langt nåede du i snakkene med FC Midtjylland, og var snakkene med FC Midtjylland før, FC Nordsjælland kom på banen?

- Jeg vil ikke gå så konkret ind i det, men jeg havde snakke med FC Midtjylland om deres projekt, og hvad de gerne vil gøre. Oven på den sæson, de havde sidste år, så ser de også sig selv ligge et andet sted. Jeg har stor respekt for det, de skal i gang med, og det har kørt lidt sideløbene. Da FC Nordsjælland forklarede deres projekt, så var mavefornemmelsen i retning af Farum.

FC København og Marcus Ingvartsens navn er også flere gange blevet nævnt i samme sætning, men angriberen har ikke haft noget konkret at forholde sig til fra de danske mestre.

Ifølge Tipsbladets oplysninger havde Ingvartsen og hans bagland et par møder med FC Midtjylland andetsteds i landet og et visit på det nye træningsanlæg, FC Midtjylland har fået bygget i Ikast. 

Marcus Ingvartsens plan med returen til Danmark er at finde tilbage til storformen, inden han vil prøve sig af i udlandet igen. I FC Nordsjælland kender han klubben og filosofien, da det var i Farum-klubben, at han startede med at spille fodbold og senere fik sit gennembrud.

Siden sin Superliga-debut for klubben i 2014 er det blevet til 74 kampe og 30 fuldtræffere. Marcus Ingvartsen har skrevet under på en aftale frem til 2025 med FC Nordsjælland