• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Anthony Jung trives i Brøndby: Har snakket lidt med Troels Bech

Alexander Zorniger vil gerne beholde Anthony Jung i Brøndby, men i sidste ende er det en opgave på Troels Bechs skrivebord. Anthony Jung fortæller, at han har haft en løs snak med Brøndbys sportsdirektør.

Af Ole Hoffskov

Anthony Jung har sat sig tungt på pladsen som venstre back i Brøndby IF, og alene i dette forår står tyskeren noteret for fem assists for de blå-gule. Den hovedpine, Alexander Zorniger til tider må have haft over venstre back-positionen i Brøndby, er forsvundet.

Brøndby IF har lejet Anthony Jung i RB Leipzig for resten af indeværende sæson, og dermed skal de to parter snart finde ud af, om de skal fortsætte samarbejdet, eller om Jung skal tilbage til Tyskland, hvor han har et år tilbage af sin kontrakt. 

Alexander Zorniger lægger ikke skjul på, hvad hans anbefaling til sportsdirektør Troels Bech er. 

- Det er Troels Bechs (Brøndbys sportsdirektør, red.) job, men jeg vil elske at se ham spille i Brøndby næste år, sagde cheftræneren torsdag til tipsbladet.dk

Hovedpersonen selv har endnu ikke skænket fremtiden så mange tanker, men han fortæller, at Troels Bech har været henne og prikke ham på skulderen. 

- Vi taler ikke om det på nuværende tidspunkt, men jeg har haft et par snakke med Troels om situationen, og han spurgte ind til, hvordan jeg har det i Brøndby, og om jeg kunne forestille mig at blive. Men den del må løse sig, når tiden er den rette, siger Anthony Jung til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Lige nu er det vigtigste mine præstationer på banen og yde mit til, at holdet fortsætter med at præstere på et højt niveau. Og så vil jeg selvfølgelig tænke over fremtiden, når tiden er inde.

Han lægger ikke skjul på, at han har det rigtig godt i Brøndby IF, hvor formkurven har peget lodret op efter en lidt haltende start.

- Jeg har det rigtig godt i Brøndby. Det er lidt anderledes end i Tyskland, og det tog lidt tid for mig at vænne mig til ligaen og nye omgivelser, men København er en dejlig by, og jeg har mødt en masse søde mennesker. Brøndby er en storklub med historie og traditioner, og jeg føler mig rigtig godt tilpas, lyder det fra tyskeren.

Københavnsk derby er som Schalke mod Dortmund
Søndag eftermiddag går Anthony Jung på banen sammen med sine holdkammerater til den største kamp på dansk grund, når Brøndby IF får besøg af FC København i Superligaen. De to rivaler har mødt hinanden tre gange tidligere i sæsonen, og i alle tre tilfælde er det endt med en sejr til de blå-gule.

Anthony Jung glæder sig meget til kampen, der kan tage Brøndby et skridt nærmere mesterskabet.

- Det er en stor kamp for os og for fansene. Vi er i en rigtig god position i øjeblikket, og efter nogle flotte sejre over AaB og AC Horsens skal vi nu ud at vise, at vi også kan slå et af de andre tophold, siger Brøndby-backen og tilføjer:

- Det er et derby på et højt niveau. Jeg var i Ingolstadt sidste år, og de har ikke nogle store lokalopgør, men man kan sammenligne det lidt med Schalke 04 mod Borussia Dortmund. Det er i hvert fald en kamp på Bundesliga-niveau, og jeg glæder mig helt vildt.

Han har stor respekt for FC København, selv om de danske mestre har skuffet i denne sæson.

- FC København har ikke levet op til deres egne forventninger i denne sæson, men de er forsvarende mestre og helt åbenlyst et godt hold. De vil komme med alt, hvad de har på søndag, fordi de har tabt til os tre gange i træk. Så er det op til os at vise, at vi i denne sæson er på et højere niveau end dem, lyder det fra Anthony Jung.

Der er kickoff mellem Brøndby IF og FC København søndag klokken 16.00. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.