• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Arbejder på ny sportschef: Dette leder vi efter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben SønderjyskE er på udkig efter en ny sportschef, efter Hans Jørgen Haysen har forladt klubbenog er startet i AGF.

Af Kenneth Jensen

Efter mange års tro tjeneste i SønderjyskE sagde Hans Jørgen Haysen 1. marts farvel til Haderslev-klubben, og i stedet er han nu blevet sportschef i AGF.

Det efterlader et ledigt sæde i SønderjyskE, og administrerende direktør Klaus Rasmussen er nu i gang med at lede efter en afløser.

TIdligere har Rasmussen sagt, at det er et arbejde, der kan tage lang tid. Til TV3 Sport mandag fortalte han meget mere om jagten på en ny sportschef.

- Vi har nu her meget fokus på, at vi skal rekruttere og finde jobprofilen og det nye ansigt, der skal hjælpe det her videre. Der er det meget vigtigt, at det er en dansk profil, så vi er meget bevidste omkring det lokale islæt. Men selvfølgelig er vi spændte på at se mulighederne med en Serie A-klub i Spezia, det er jo muligheder i stedet for begrænsninger, lyder det fra Klaus Rasmussen til TV3 Sport.

Se videoen øverst i denne artikel, hvor direktøren taler om det mulige samarbejde med Spezia og om arbejdet med at finde en ny sportschef.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus