Superliga Victor Risager

Argentiner rygtes til FC København

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge argentinsk fanmedie er FC København ude efter den unge forsvarsspiller Elias Machuca fra Racing Club.

Af Victor Risager

FC København har kurs mod Superliga-titlen og har et forspring på seks point ned til den nærmeste forfølger, FC Midtjylland, men københavnerne er også allerede godt i gang med at forberede sig på de kommende transfervinduer.

I den forbindelse forlyder det, at den argentinske forsvarsspiller Elías Machuca fra Racing Club i hjemlandet til FC København. Angiveligt skal Peter Christiansen og kompagni allerede have budt på spilleren.

Det skriver fanmediet Racingmaniacos og journalisten Leandro Adonio Bell, der er direktør for sitet, på Twitter.

Hvis ikke det lykkes for FC København at købe Elías Machuca denne sommer, kan de hente den unge argentiner på en fri transfer til vinter. Til den tid udløber hans aftale med Racing Club nemlig.

Elías Machuca er 19 år gammel og gør sig i det centrale forsvar for Racing Clubs andethold. Han har spillet en førsteholdskamp for Racing Club, mens han har en fortid på Argentinas U16-landshold. 

Såfremt den unge argentiner havner i FCK og får spilletid i Superligaen, vil han blive den femte argentiner til at spille Superliga-fodbold. Én anden argentiner har spillet i FC København, og det er Franco Mussis, der nåede en kamp. De tre øvrige argentinere, der har optrådt i Superligaen, er Alexander Szymanowski, Santiago Villafane og Mauricio Ortiz.