Video : Tipsbladet
Superliga

Assistenttræner siger op i Randers FC

Ralf Pedersen har sagt sit job op i Randers FC.

Randers FC skal have ny assistenttræner

50-årige Ralf Pedersen har valgt at sige sit job op i Superliga-klubben, der dermed skal på jagt efter en ny assistent- og transitionstræner. I sin opsigelsesperiode skal Ralf Pedersen være tilknyttet ungdomsholdene i Randers FC.

Selv om Ralf Pedersens stop kommer en smule pludseligt, er der ikke noget dramatik bag beslutningen.

- Jeg har været meget glad og stolt over mine 4,5 år i Randers FC, hvor vi sammen har skabt nogle helt fantastiske oplevelser. Jeg vil gerne takke alle, der har været med på min vej og rejse gennem Randers FC. Alt fra Holdlederne, trænerstaben, administrationen, bestyrelsen, spillere, ungdomssektoren, frivillige og fans. Det har været en uvurderlig rejse sammen med en masse gode mennesker, og jeg ønsker Randers FC alt det bedste, samt alt muligt held og lykke fremover, siger Ralf Pedersen.

I Randers FC har man forståelse for Ralf Pedersens ønske om at søge nye udfordringer.

- Der skal lyde et kæmpe tak for Ralfs store arbejde og engagement i klubben, og vi har aldrig været i tvivl om den arbejdsindsats der er blevet lagt for dagen. Han er en kanon fyr, som altid har spredt godt humør, både i truppen, såvel som i staben, siger direktør Søren Pedersen.

Ralf Pedersen har tidligere været cheftræner i Kjellerup IF. Som aktiv spillede han tæt på 300 kampe i Superligaen.