• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: AaB-angriber raget uklar med Erik Hamrén

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Forholdet mellem Milan Makaric og Erik Hamrén er særdeles anspændt, skriver Ekstra Bladet. Situationen er efterhånden dybt bekymrende i Aalborg, konstaterer Tipsbladets chefredaktør.

Af Ole Hoffskov

Problemerne hober sig op i AaB, hvor Yahya Nadrani tilsyneladende ikke er den eneste spiller, der lige nu er en udfordring for spillertruppen. Ifølge Ekstra Bladet er cheftræner Erik Hamrén og den serbiske angriber Milan Makaric ikke ligefrem på julekort med hinanden.

Avisen skriver, at de to parter "er raget uklar", og at forholdet nærmest gik skævt fra dag ét, svenskeren satte sine fødder i den nordjyske muld. 

Milan Makaric skal blandt andet have bedt om fri til opgøret mod AGF, som var Erik Hamréns første i spidsen for AaB, med den begrundelse, at han gerne ville deltage i sin søsters bryllup i Serbien. 

Det fik angriberen lov til, men senere fik Erik Hamrén opsnuet, at Milan Makaric én gang tidligere havde spurgt om fri til en søsters bryllup.

Under Erik Hamréns ledelse har Milan Makaric ikke spillet et eneste minut - han har blot været med i kamptruppen to gange.

Tidligere på ugen kom det frem, at midtstopperen Yahya Nadrani er blevet pillet ud af træningen efter en episode med Younes Bakiz, og på banen går det elendigt for nordjyderne, der ligger til at rykke ned cirka halvvejs i sæsonen.

AaB er på alle måder en klub i krise, lyder det fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

- Jeg er altså dybt bekymret på AaB's vegne. Konfrontationer og uenigheder er nærmere reglen end undtagelsen i præstationsmiljøer som i elitefodbold, men de her sager vidner altså om mere alvorlige gnidninger i AaB.

- En ting der at skrue en god idealopstilling sammen, der kan overleve i Superligaen i foråret. Noget andet er at få en god kemi og kultur i klubben, og det er mindst lige så vigtigt som at ramme plet med de køb og lejemål, man kan skrabe mønter nok sammen til i januar. Det her er den vigtigste vinter i AaB i mere end ti år, lyder det fra Troels Bager Thøgesen.

På søndag møder AaB topholdet FC Nordsjælland, før der venter en vinterferie, som ser ud til at falde på et tørt sted i det nordjyske.