• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: AaB forhandler med dansk stopper

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En forsvarsspiller kan være på vej fra Silkeborg IF til AaB til sommer.

Af Victor Risager

Det er efter alt at dømme kun et spørgsmål om tid, før Jores Okore officielt er fortid i AaB, og den nordjyske klub er efter sigende i forhandlinger med en mulig afløser, der kan komme til klubben til sommer.

Det skriver B.T. Sport.

AaB skal nemlig være i “indledende forhandlinger” med Anders Hagelskjær fra Silkeborg IF om en aftale. Falder alt på plads, vil den 24-årige forsvarsspiller kunne rykke nordpå til sommer, når hans kontrakt med Silkeborg udløber.

Det har længe ligget i kortene, at Hagelskjær vil forlade Silkeborg til sommer, og tilbage i december fortalte Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, til Midtjyllands Avis, at de regner med en afsked til sommer.

Anders Hagelskjær har spillet i SIF i to og et halvt år og var også med, da klubben i sidste sæson gjorde sig i Superligaen. Her nåede han at spille 24 kampe i rækken med mål mod Hobro IK og AGF til følge.

AaB råder i øjeblikket over Rasmus Thelander, Mathias Ross, Daniel Granli og Vladimir Prijovic til det centrale forsvar. Jores Okore er også på kontrakt i klubben fortsat, men det ventes, at han skifter til kinesiske Changchun Yatai senest fredag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

LIVE: AGF på stolpen!

AGF har haft et godt tag på FC Midtjylland, men der hviler et stort pres på hjemmeholdet i søndagens brag. Følg AGF -...

Mere Superliga

Fokus