• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Frederik Tingager skal sælges denne sommer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge avisen Ekstra Bladet har AGF afgivet et løfte til Frederik Tingager om, at den stærke stopper kan komme afsted denne sommer.

Af Kenneth Jensen

De har vundet bronze og sikret sig en plads i Europa League-kvalifikationen, og arbejdet med at få truppen på plads til næste sæson er allerede godt i gang i AGF. Der er hentet et par folk, og der er sagt farvel til lidt, og det kan meget vel ende med flere afgange. Det fremgår af en stor transfergennemgang i Ekstra Bladet.

Ind har sportschef Peter "PC" Christiansen hentet Søren Tengstedt og Milan Jevtovic til den kommende sæson, men det er også muligt, at han skal rykke på noget i det centrale forsvar, hvor man har Frederik Tingager, Niklas Backman, Sebastian Hausner og Jesper Juelsgård. 

Ifølge Ekstra Bladet har AGF afgivet et løfte til Frederik Tingager om, "at han efter planen skal afsted denne sommer."

Læs også:Tingager irriteret over OB-kommentar: Hav respekt for din modstander

Avisen forklarer, at den tidligere OB'er, som AGF hentede i Eintracht Braunschweig i januar 2019, står foran Sebastian Hausner i køen, hvis der skal sælges forsvarsspillere denne sommer, selv om Hausners fine præstationer har fået klubber til at vise interesse for den unge AGF'er.

Der skal naturligvis kun sælges, hvis prisen for Frederik Tingager er god.

Frederik Tingager har spillet strålende fodbold det seneste halve år, hvor han har været et af de sikreste kort i startopstillingen hos AGF; og den 27-årige stopper bør være interessant for klubber i udlandet.

Han har kun et år igen af aftalen med aarhusianerne, så tidspunktet er også godt for AGF. I alt er det blevet til 27 Superliga-kampe for Tingager denne sæson.

Peter "PC" Christiansen sagde til TV3 Sport før opgøret mod OB i onsdags, at AGF skal bruge noget mere til kanterne, og så er det også oplagt, at man kigger efter noget til den centrale midtbane, hvor Mustafa Amini smutter på en fri transfer.

Derudover kan AGF-succesen ende med at betyde, at der kommer bud på flere af de velspillende spillere, som venstre back Casper Højer NIelsen og højre kant Mustapha Bundu. Sidstnævnte har også kun et år igen af aftalen med AGF.

Læs også:Rask Mustapha Bundu må ikke være med i AGF-brag

Læs også:Sådan stemte trænerne til Forårets Profil

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer Nielsen og FCM vinder

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - juli

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus