Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Tingager irriteret over OB-kommentar: Hav respekt for din modstander

Centerbacken og AGF vandt onsdag aften med 2-1 over OB, og dermed blev det OB, der nappede Superligaens sidste europæiske billet.

- Så er de heller ikke bedre. Kasper Larsens kommentar til OB-fansiden obstruktion.dk om mødet med AGF blev ikke vel modtaget af AGF-forsvarsspiller Frederik Tingager. Det fortæller han til Aarhus Stiftstidende.

AGF vandt opgøret med 2-1 efter en kamp, hvor aarhusianerne var bedst, og dermed var det også fortjent, at David Nielsens mandskab tager billetten ud i Europa League-kvalifikationen.

Frederik Tingager fortæller, at Kasper Larsens kommentar fik ham til at fyre op under kedlerne og gav ekstra motivation før mødet. 

Læs også:Startopstillinger: AGF må undvære Casper Højer Nielsen mod OB

- Man skal have respekt for sin modstander. Vi har spillet en fantastisk sæson og så skal vi læse sådan noget fra vores modstander; 'så gode er AGF heller ikke'. Men jeg synes nu, vi beviste i dag, at vi var klart bedre end OB, sagde Tingager efter opgøret til Stiften.dk.

Frederik Tingager, der i øvrigt har en fortid i netop OB, har været en af AGF's bedste spillere i dette forår, hvor han har været fast mand og en fin støtte for holdkammerat Sebastian Hausner.

Kasper Larsen anerkendte efter opgøret, at AGF var bedst.

OB fik retten til at møde AGF om en plads i næste sæsons Europa League-kvalifikation, da holdet endte Superligaen som nummer syv, mens AGF endte som nummer tre i Superligaen.

Læs også:Optakt: AGF - OB

AGF, FC København og FC Midtjylland har kvalificeret sig til Europa næste sæson via Superligaen, mens SønderjyskE som vinder af pokalturneringen også har fået en billet.

Superligaen er dermed slut for denne gang, og næste sæsons Superliga indledes i midten af september.

Læs også:Rask Mustapha Bundu må ikke være med i AGF-brag

Læs også:Sådan stemte trænerne til Forårets Profil

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer Nielsen og FCM vinder