Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Amerikansk klub byder på Silkeborg-profil

Det er ikke første gang, at klubben har snøren ude efter ham.

Tobias Salquist har gennem lang tid været en etableret profil i Silkeborg-forsvaret, og egentlig er det lidt overraskende, at han stadig er at finde i klubben.

Tidligere har han nemlig givet udtryk for, at han godt kunne tænke sig noget nyt, og og nu kan det være, at chancen er opstået. 

For ifølge B.T har MLS-klubben Chicago Fire budt på Salquist. Buddet er nyt, men de forsøgte ifølge mediet også at købe ham for halvandet år siden.

Salquist er 28 år gammel, så hvis han skal skydes afsted på et eksotisk udlandseventyr, så kan januar være et passende tidspunkt at gøre det på. Silkeborg har også takket være et forrygende efterår bragt sig selv i en god position til at sikre sig en top seks-placering, så måske det også kan være med til at gøre den sportslige ledelse mere tændt på idéen om at sælge ham.

Klubbens sportschef Jesper Stüker vil ikke tale tale om buddet overfor B.T.

Tobias Salquist er en fast del af Silkeborg-defensiven, som er den bedste i Superligaen i denne sæson, hvis man ser på antallet af indkasserede mål. De har kun lukket ti af slagsen ind i 13 kampe, hvilket er ganske imponerende og klart en medvirkende årsag til, at man har hentet 26 point allerede.

Skulle Salquist blive skudt afsted til den amerikanske klub, så kan han blandt andet blive holdkammerat med Xherdan Shaqiri, der har en flot karriere i europæiske topklubber på CV'et. 

Tobias Salquist skal denne søndag i aktion, når Silkeborg gæster Viborg klokken 14.