• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Angriber kan koste FCM over 50 millioner

Foto: Getty Images

Ifølge stor brasiliansk avis kan Marrony blive en meget dyr handel for FC Midtjylland.

Af Victor Risager

En ny brasilianer er efter alt at dømme på vej til FC Midtjylland. I går, tirsdag, blev der i brasilianske medier således skrevet om midtjydernes interesse i angriberen Marrony fra Atletico-MG.

Nu skriver den store brasilianske avis O Dia, at det kan blive en særdeles dyr handel for Bo Henriksens mandskab.

Mens der tirsdag blev skrevet om en pris på godt 30 millioner kroner, kan transfersummen nemlig havne over 50 millioner kroner ifølge O Dia.

For at få fingrene i angriberen skal FC Midtjylland efter sigende betale 22,5 millioner med det samme, mens de skal betale 11 millioner kroner i juni 2023. Slutteligt kan FC Midtjylland angiveligt betale op til 22,5 millioner kroner i bonusser vedrørende spilletid. Hvis Marrony spiller over 50 procent af kampene i sin første sæson på Heden, skal midtjyderne af med 7,5 millioner, og den samme bonus gælder for sæson to og tre.

Det kan i alt blive godt 56 millioner kroner, og det vil i så fald være en stor ændring i FC Midtjyllands transferstrategi.

Klubben fra Hedens rekordindkøb er i skrivende stund Sory Kaba, der blev købt ind for godt 22,5 millioner kroner. Ifølge O Dia kan 22-årige Marrony altså blive mere end dobbelt så dyr, hvilket lyder voldsomt.

I juni investerede Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen imidlertid over 100 millioner kroner i FC Midtjylland, og i den forbindelse udtalte bestyrelsesformand Rasmus Ankersen, at der ville være “en eller anden form for øgning af spillerbudgettet”.

Samtidig er der sandsynligvis store FC Midtjylland-salg i vente denne sommer. De har allerede solgt Frank Onyeka til Brentford for godt 75 millioner kroner, mens Jens-Lys Cajuste, Sory Kaba og Awer Mabil kan blive solgt og indbringe mange millioner. Nogle af de penge kan blive brugt til et køb af Marrony fra Atletico-MG, omend 56 millioner kroner lyder til at være en kende i overkanten i forhold til Midtjyllands budget. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020