Avis: Belgiere vil også have Brøndby-emne
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Belgiere vil også have Brøndby-emne

Brøndby IF får hård konkurrence i kampen om Thomas Lehne Olsens underskrift, lyder det.

I sidste uge kunne bold.dk sætte angriberen Thomas Lehne Olsen i forbindelse med et skifte til Brøndby IF, men Carsten V. Jensen og kompagni er langt fra de eneste, der har et godt øje til den 31-årige nordmand.

Lillestrøm er ifølge VG også interessede i Lehne Olsen, og nu skriver La Dernière Heure, at også Standard Liege også vil blande sig i kampen om angriberen. Dermed er der altså optræk til lidt af en transferkrig. 

Standard Liege har således fået ny træner denne sommer i form af Ronny Deila, som gerne vil hente en ny angriber til klubben. Og i den forbindelse har han altså et godt øje til sin 31-årige landsmand.

Ronny Deila og Lehne Olsen har tidligere arbejdet sammen i godt halvandet år, fra 2013 til 2014, i Strømsgodset.

Standard Liege vil imidlertid også gerne af med en anden angriber, nemlig Felipe Avenatti, og spørgsmålet er, om de vil hente Lehne Olsen, før Avenatti afskibes.

Thomas Lehne Olsen er i øjeblikket på kontrakt i saudiarabiske Shabab Al-Ahli Club, hvor han har scoret ni mål på 20 kampe i år. I sidste sæson spillede han i norsk fodbold for Lillestrøm, hvor han scorede imponerende 28 mål på 31 kampe. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.