• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Brian Priske trodsede Claus Steinlein i Evander-sag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere af de tunge drenge i FC Midtjylland var af den holdning, at Evander skulle have haft en kamppause mod OB, men det var Brian Priske altså uenig i, skriver Ekstra Bladet.

Af Ole Hoffskov

Den brasilianske midtbanespiller Evander kom i vælten i forbindelse med FC Midtjyllands pokalkamp mod Fremad Amager i sidste uge. Mod slutningen af opgøret kom Evander op at diskutere med holdkammeraten Awer Mabil om, hvem der skulle eksekvere et frispark tæt på mål, og da australieren senere sparkede bolden i muren, kunne man se Evander klappe hånligt af sin medspiller.

Dagen efter lagde FC Midtjylland en meddelse op på klubbens hjemmeside, hvor Evander undskyldte episoden, og hovedpersonen selv lagde også en video på Facebook, hvor han gentog sin undskyldning, og ifølge Ekstra Bladet var brasilianeren oprigtigt flov over sin handling.

Læs også:FCM-bødlen efter sejr: Ingen havde regnet med os

Avisen skriver, at Evander sagde undskyld til sine holdkammerater allerede i omklædningsrummet efter pokalkampen, som FCM tabte 0-1, og senere på aftenen havde han en lang snak med cheftræner Brian Priske - en samtale, der efterlod Evander med tårer i øjnene. 

Mange forventede, at Evander som straf ville blive sat af holdet til søndagens opgør mod OB, men brasilianeren spillede samtlige 90 minutter. Ifølge Ekstra Bladet ønskede flere af de ledende skikkelser i FC Midtjylland - herunder direktør Claus Steinlein - at Evander skulle sættes af holdet mod OB, men det råd trodsede Brian Priske altså. 

Læs også:FCM-anfører efter nederlag: Deres keeper stod helt eminent

Med Evander på banen i hele kampen tabte FC Midtjylland overraskende med 0-1 til et amputeret OB-mandskab søndag eftermiddag. 

Læs også:OB-træner: Sejr over FCM kan begynde en god periode

Læs også:FCM-anfører om Evander: Plads til at træde ved siden af

Læs også:Ny back ser FCN-skifte som springbræt

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus