• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: Brøndby IF er i dialog med landsholdsbobler

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsbobler er i dialog med Brøndby IF om en retur til den københavnske Vestegn.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Brøndby IF havde succes med at hente Daniel Wass hjem til den københavnske Vestegn i sidste uge.

Og nu kan de måske få det igen, da Brøndby IF er i dialog med deres tidligere venstre back Riza Durmisi. I BT Sports transferpodcast "Transfervinduet" søsætter Lasse Vøge flirten mellem Riza Durmisi og Brøndby IF.

Få øjeblikke efter skyder hans kollega i studiet, Farzam Abolhosseini, dialogen mellem de to parter til hjørne.

- Jeg fik et opkald fra en ekstrem troværdig Brøndby-kilde for få minutter siden, som kalder den død. Vedkommende fortæller, at der har været dialog, men nu sker det ikke, siger han.

Nu skriver BT Sport så igen om den 28-årige venstre back, da der er sket en kovending. De oplyser således, at der nu er dialog mellem Brøndby IF og Riza Durmisi.

Den tidligere Brøndby IF-spiller har fortsat et år tilbage af aftalen med Lazio, så skal et skifte hjem til Brøndby ske denne sommer, så kræver det, at han æder en stor lønnedgang, ligesom Daniel Wass også har gjort det.

Riza Durmisis fremtid har særligt i italienske medier været til konstant debat de seneste måneder, da det ikke lader til, at han har nogen fremtid i Lazio. Der er sågar blevet spekuleret i, om han kunne få sin kontrakt med klubben ophævet.

Aftalen med Lazio løber frem til 2023. Tidligere på foråret blev særligt spanske klubber meldt meget interesseret i ham. I Spanien har han et godt navn efter sin tid i Celta Vigo.

BT Sport skriver også, at Riza Durmisi ikke er det eneste navn, som er på Brøndbys liste over mulige venstre backs. De nævner også Viborgs Christian Sørensen, men Jesper Fredberg ønsker ikke at kommentere på rygtet overfor BT.

Brøndby IF har også store problemer på venstre back-positionen, da Blas Riveros sidder ude med en skade i øjeblikket. Det efterlader dem med Christian Cappis og Peter Bjur som afløserne.

Riza Durmisi tilbragte foråret i Sparta Rotterdam, hvor han hjalp dem med at blive i Æresdivisionen. Flere gode præstationer bragte ham også i Kasper Hjulmands søgelys, da han nævnte Durmisi som en af sine boblere.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.