Superliga Ole Hoffskov

Avis: Christian Eriksen afviser OB og FC København

Foto: Getty Images

Christian Eriksen ønsker ikke at vende hjem til dansk fodbold, skriver italiensk avis, der mener at vide, at han har takket nej til OB og FC København.

Af Ole Hoffskov

Christian Eriksen ønsker at fortsætte sin karriere, det har danskerens agent Martin Schoots bekræftet. Og hvor bliver det så henne? Det er det helt store spørgsmål netop nu.

Det bliver med al sandsynlighed ikke i Danmark.

Ifølge La Gazzetta dello Sport ønsker Christian Eriksen ikke at vende hjem til dansk fodbold på nuværende tidspunkt, og den italienske avis skriver videre, at Eriksen har takket nej til OB og FC København, der begge har forhørt sig om en aftale for resten af indeværende sæson. 

Christian Eriksen vil angiveligt gerne slutte sin karriere i Danmark, men på nuværende tidspunkt vil han slå sine folder på et højere niveau end Superligaen, og La Gazzetta dello Sport skriver, at der både er interesse fra Holland og England.

- Vi må se, hvad januar bringer. Der er allerede to klubber, der har ringet til mig for at høre, hvordan han har det. Det skete for noget tid siden, da han stadig var på kontrakt i Inter. Han træner allerede på egen hånd, og det gør han væk rampelyset, siger Martin Schoots til avisen. 

29-årige Christian Eriksen har på det seneste holdt sin form ved lige i Ådalen, og det er næppe til at støve en eneste fynbo op, som ikke drømmer om, at den danske landsholdsstjerne gør comeback i OB. Det ser dog ikke ud til at blive i denne omgang.

Meldingen om at Christian Eriksen fortsætter sin karriere betyder også, at der er håb for at se ham på det danske landsholdshold igen. Tipsbladet.dk har været i kontakt med landstræner Kasper Hjulmand, der ikke ønsker at kommentere Eriksens situation.