• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Delaney til Hoffenheim uden købsoption

Foto: Getty Images

Thomas Delaney skifter til Hoffenheim og slukker dermed en masse FCK-drømme. Der gemmer sig dog en vigtig detalje i Delaneys lejeaftale, skriver Marca.

Af Ole Hoffskov

En masse FCK-hjerter er blevet knust denne søndag.

Thomas Delaney vender ikke hjem til Danmark i denne omgang, som FCK-fansene ellers havde drømt om. I stedet bliver landsholdsspilleren udlejet fra Sevilla til den danskerglade Bundesliga-klub Hoffenheim.

Dermed skal FCK-fansene hænge deres håb et nyt sted, og et bud kan være den måde, Thomas Delaneys aftale er skruet sammen på i Hoffenheim. Den tillader hovedstadsklubben at drømme om et Delaney-comeback allerede til sommer. 

Ifølge den spanske sportsavis Marca udlejes Thomas Delaney til Hoffenheim uden en købsoption, hvad der ellers indgår i de fleste lejeaftaler. Det betyder, at Hoffenheim ikke kan købe danskeren for et på forhånd aftalt beløb efter sæsonen.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at tyskerne dermed ikke kan købe Thomas Delaney alligevel, men FC København har gode muligheder for at blande sig i eventuelle forhandlinger. 

Thomas Delaney var på bænken, da Sevilla lørdag mødte Cadiz. Næste gang, han skal spille en kamp, bliver det med al sandsynlighed for Hoffenheim mod Bochum på lørdag - hvis han da ikke når pokalkampen mod RB Leipzig allerede på onsdag. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE