• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Dette skifte sigter Mikael Uhre efter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-bomber Mikael Uhre vil gerne væk denne vinter, og der er især én destination, han finder interessant, skriver Ekstra Bladet.

Af Kenneth Jensen

Han har scoret mål på stribe, så det er formentlig masser af interesse i Brøndby-angriber Mikael Uhre. Spørgsmålet er, om der kommer et bud, der er stort nok til at tage den 27-årige frontløber væk fra BIF.

Selv om han kun har et år igen af sin aftale med Brøndby IF, har fodbolddirektør Carsten V. Jensen allerede fastslået, at der skal et stort bud til, hvis han skal væk fra den københavnske Vestegn.

Mikael Uhre har gennem noget tid ønsket at prøve sig af i udlandet, og ifølge Ekstra Bladet ønsker angriberen at komme til England. Her lokker den næstbedste række, The Championship. Det er det, Uhre sigter efter, selv om avisen også fortæller, at Uhre ikke er fastlåst i sit ønske om at komme til England, da der kan komme et bud fra en klub i et andet land, som Uhre finder attraktivt.

Angriberen har været i Brøndby IF siden sommeren 2018, hvor han kom til klubben fra SønderjyskE, og i en længere periode var sønderjyden i periferien af Brøndby-holdet, men under Niels Frederiksen har han udviklet sig til en stor profil i Superligaen og fik også landsholdsdebut i efteråret.

Uhre blev Superliga-topscorer i sidste sæson og ligger også øverst på topscorerlisten i denne sæson.

For Brøndby giver det god mening at holde i angriberen, selv om prisen vil falde markant det næste halve år, for Uhre er afgørende for BIF, der efter en svag start på sæsonen har spillet sig helt op i toppen og ligger nummer tre med fem point op til topholdet FC Midtjylland. Man kan altså ende i en situation, hvor man igen spiller med om mesterskabet, og så kan en spiller med Mikael Uhres kvaliteter blive afgørende for, om det bliver til guld, sølv eller bronze.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020