Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Disse FCM-spillere er på vej til Portugal

Den danske klub har i sinde at udnytte samarbejdet med CD Mafra.

Ousmane Diomande blev en kæmpe succes i CD Mafra, da han blev udlejet for et år siden, og så kunne FCM for et halvt år siden sælge midtstopperen til Sporting CP for et stort millionbeløb efter de stærke præstationer.

Siden er flere FCM-spillere sendt til klubben fra den næstbedste portugisiske række, og også denne sommer vil der være trafik fra Danmark til Portugal.

Det skriver Ekstra Bladet.

Her fremgår det, at hele fire spillere bliver udlejet til den portugisiske klub inden for kort tid.

De fire spillere er keeper Elias Olafsson, forsvarsspillern Pontus Texel og Mads Lauritsen samt midtbanespiller Andreas Nibe.

Elias Olafsson er den eneste af de fire spillere, der har spillet en del på førsteholdet. Hans afløser som reservemålmand for Jonas Lössl er allerede fundet i form af Oscar Hedvall, der kom til klubben på en fri transfer fra Silkeborg IF for få dage siden.

Mafra har tidligere meldt ud, at FC Midtjylland er en samarbejdspartner, men som Tipsbladet allerede sidste år kunne fortælle, er FCM på vej til at overtage ejerskabet i den portugisiske klub.

CD Mafra har i øvrigt allerede hentet Friday Etim, som det ellers forlød, at FCM ville købe. Men han starter altså i CD Mafra og kan senere komme til FCM, hvis han imponerer i Portugal.