Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Disse klubber kiggede på Roony Bardghji

Der var flere prominente klubber på stadion, da Roony FC København og Manchester United mødtes. Og de var der blandt andet for at se nærmere på Roony Bardghji.

Han var sur over ikke at blive udtaget til det svenske landshold senest, som han fortalte til Tipsbladet, og man forstår det 17-årige stortalent Roony Bardghji, der er fremtiden på Sveriges landshold.

Onsdag gav han svar på tiltale, da han scorede sejrsmålet til 4-3 mod Manchester United i Champions League-gruppespillet, og i det hele taget har det svenske stortalent rykket sig meget siden sidste sæson. 

Han har scoret syv gange i Superligaen, og målet mod Manchester United var hans første i gruppespillet i Champions League.

Og målet i Parken onsdag kom også foran mange prominente klubber.

Ifølge Daily Mail var store klubber som Chelsea, Barcelona, FC Bayern München og AFC Ajax på plads i Parken for at se nærmere på FC Københavns guldfugl.

Roony Bardghji startede godt nok på bænken i kampen, men han kom ind i anden halvleg, da det skulle afgøres, og svenskeren gav virkelig noget til FC Københavns offensiv.

Tidligere har der også været rygter om, at han er på blokken i de største klubber i Europa, og det virker mest af alt som et spørgsmål om tid, før FC København sælger ham. Og det bliver næppe for småpenge.

I alt står Roony Bardghji noteret for 10 scoringer i 23 kampe i denne sæson for FCK, der i 2020 hentede offensivspilleren i Malmö FF.

Kontrakten med FCK løber frem til 31. december 2025.