Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Færdig i AGF - her er hans købsoption

Dawid Kurminowski forlader AGF i løbet af torsdagen.

OPDATERET 15.10: Dawid Kurminowski er kort efter, at denne artikel blev publiceret, blevet præsenteret i Zaglebie Lubin.

Torsdag aften lukker transfervinduet de fleste steder, og når klokken slår midnat, ventes Dawid Kurminowski ikke længere at være AGF-spiller.

Polakken står til at blive udlejet til Zaglebie Lubin i hjemlandet for resten af indeværende sæsosn, og her skal Kurminowski have kickstartet karrieren efter et meget skuffende ophold på Fredensvang.

AGF kan håbe, at angriberen vender tilbage i en bedre forfatning efter lejeopholdet i Zaglebie Lubin, men der er naturligvis også den mulighed, at han slet ikke vender tilbage til Aarhus.

Det polske medie Interia Sport skriver, at Zaglebie Lubin i lejeaftalen med AGF har sikret sig en købsoption på mellem 4,5 og og 6 millioner. Århusianerne betalte selv 7,5 millioner kroner for Kurminowski, og dermed kalkulerer AGF altså med et økonomisk tab.

AGF møder torsdag Vataspor i pokalturneringen, og her er Dawid Kurminowski ikke udtaget, hvilket man må formode hænger sammen med det forestående skifte. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.