• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Færdig i FCK - her er Stamenic' nye klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marko Stamenic har angiveligt fremtiden på plads, efter det i januar blev meldt ud, at han forlader FC København til sommer.

Af Ole Hoffskov

FC København meldte i januar ud, at Marko Stamenic ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, og dermed er den newzealandske midtbanemand færdig i hovedstaden efter denne sæson.

Nu forlyder det også, at han har fremtiden på plads.

Ifølge det serbiske medie Informer skifter Marko Stamenic til Røde Stjerne til sommer, og han har underskrevet en "længerevarende aftale" med de mangedobbelte mestre fra Serbien. 

FC København og Røde Stjerne forhandlede også om Marko Stamenic i det netop overståede transefrvindue, men Informer skriver, at FCK ikke var villige til at sænke prisen på 7,5 millioner kroner, og det ville serberne ikke betale for en spiller, de kan hente gratis til sommer. 

Holdt FCK hen i tre måneder
FC København forsøgte længe at indgå en ny aftale med den 20-årige midtbanespiller, men til sidst mistede de tålmodigheden.

Det fortalte cheftræner Jacob Neestrup til Tipsbladet 11. januar.

- Marko har haft en forlængelse tilbudt nærmest lige siden, at jeg tiltrådte som cheftræner i FC København, fordi jeg har stor tiltro til ham. Marko har gjort sig sine overvejelser, og det har vi også i og med, at der gik så lang tid uden en underskrift.

- På et tidspunkt begynder vi selvfølgelig også at spørge os selv, om det nu er det rigtige? For et par dage siden blev vi enige om, at kontrakten ikke skal forlænges. Han er nået frem til, at han gerne vil noget andet, og vi skal ikke have spillere i FCK, som vil noget andet – uanset hvor meget vi holder af dem,

- Der er ingen ”bad feelings”, han er en fantastisk fyr, som har været ærlig omkring, at han gerne vil prøve noget nyt. Det er, som det er, og jeg beholder gerne Marko frem til sommer, lyder det fra FCK-træneren, lød det fra Neestrup. 

Marko Stamenic har spillet 16 kampe for FC Københavns bedste mandskab.