Avis: FC København byder på målmand
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: FC København byder på målmand

Ifølge Ekstra Bladet er det FC København, som har afgivet et bud på AaB's Theo Sander.

FC København har tidligere fortalt, at de er i markedet efter en ny målmand, og det kan nu ende med at blive AaB's Theo Sander.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger har FC København budt på den 18-årige målmand, og parterne skulle være enige om en pris på ham. Nu mangler Theo Sander blot at blive enig med FC København om de personlige vilkår i en aftale.

AaB bekræftede tidligere mandag, at man havde modtaget et bud på Theo Sander og forhandlede om et salg af ham. Her oplyste nordjyderne også, at de igangværende forhandlinger ikke er ensbetydende med et salg.

FC København har sagt farvel til Karl-Johan Johnsson, mens Kamil Grabara er et rygende varmt salgsemne denne sommer. Ryger polakken afsted, er man efterladt med Andreas Dithmer, der næppe er klar til at indtage den store scene.

Theo Sander står noteret for 15 officielle førsteholdskampe for AaB. Sidste efterår blev han kastet for løverne, da Josip Posavec pådrog sig en skade, og så fik den unge keeper sin ilddåb.

Fejlene var for mange, men man så også i glimt prøver på et unikt målmandstalent, som han er blevet udnævt til at være gennem de seneste år. Han er på kontrakt i AaB frem til 2025.

Tidligere i transfervinduet blev storklubben Inter meldt ude efter Theo Sander. De er formentlig stadig på målmandsjagt, da man siger farvel til André Onana, men de sko kan AaB-målmanden på ingen måde udfylde lige nu.

Omvendt er Kamil Grabara også blevet nævnt som en mulighed i Inter, og spørgsmålet kan derfor være, om der er gang i en større målmandsrokade. Mister man Kamil Grabara, så vil FCK formenlig gå efter en ny førstekeeper, mens man langsomt vil køre Theo Sander i stilling.