• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: FC Midtjylland afviser AaB-bud på Ronnie Schwartz

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB har budt på Ronnie Schwartz, men er i første omgang blevet afvist, skriver Ekstra Bladet.

Af Victor Risager

AaB har forsøgt at hente Ronnie Schwartz fra FC Midtjylland mandag, men indtil videre uden held. Det skriver Ekstra Bladet

'Plaffeministeren' blev topscorer i Superligaen i sidste sæson, men han har ikke været i aktion for midtjyderne i denne sæson, og alt peger på, at han skal videre, før transfervinduet lukker i. 

Det er stadig uvist, hvor han skal fortsætte, men AaB har altså været ude efter ham. Dog har deres bud ikke levet op til midtjydernes krav, og det er blevet afvist, skriver Ekstra Bladet.

AaB råder i øjeblikket over Tom van Weert, Lucas Andersen, Kasper Kusk, Tim Prica, Timothe Nkada og Frederik Børsting til de forreste pladser, men de har indtil videre haft svært ved at score mål. Nordjyderne har således blot scoret tre mål efter fire kampe i Superligaen.

I det henseende kan Ronnie Schwartz altså potentielt hjælpe. I hvert fald blev han som nævnt topscorer i Superligaen i sidste sæson med 18 fuldtræffere, men hvis han skal havne i AaB, skal der altså et bedre bud på bordet. Ekstra Bladet skriver dog ikke, om nordjyderne forbereder endnu et bud. 

Tidligere har Charlton i den tredjebedste engelske række også været nævnt som en mulig destination. 

Schwartz, 31 år, har tidligere spillet i AaB, hvor han spillede sine første sæsoner som professionel, inden turen gik til Randers FC.