• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Christian Poulsen er på vej væk fra Liverpool. Engelsk tabloidavis mener at vide, at FCK vil byde 21 millioner kroner for landsholdsanføreren.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Christian Poulsen er kommet i overskud i Liverpool efter bare en enkelt sæson i klubben, og selv om han scorede i går i en træningskamp mod kinesiske Guangdong, er der ingen vej tilbage. For Liverpool har købt massivt ind til den midtbane, han ikke kunne komme ind på i sidste sæson, og derfor virker et skifte uundgåeligt.

En overgang blev Poulsen på rygtebasis sat i forbindelse med de danske mestre fra FC København, men da William Kvist blev solgt var det i stedet norske Christian Grindheim, FCK hentede til klubben.

Alligevel skulle FCK stadig være varm på at hente sin fortabte søn hjem til Superligaen. Den engelske tabloidavis The Mirror skriver således i dag, at FC København er klar til at byde 2,5 millioner pund (godt 21 millioner kroner) for den danske landsholdsanfører.

Liverpool solgte i går venstre back'en Paul Konchesky til Leicester. Konchesky blev ligesom Poulsen hentet til Anfield Road af den daværende manager Roy Hodgson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus