Foto: Getty Images
Superliga

Avis: FCK har forhørt sig om hollandsk profil

Ifølge hollandsk medie har FC København vist interesse for hollandsk kantspiller denne sommer.

FC København har hentet Luther Singh fra Braga til offensiven denne sommer, mens også Peter Olayinka fra tjekkiske Slavia Prag meldes på vej til Superligaens aktuelle nummer to.

Peter Christiansen og kompagni har imidlertid også undersøgt det hollandske marked for offensive forstærkninger, skriver normalt velinformerede Voetbal International. Ifølge det hollandsk fodboldmagasin har FC København denne sommer forhørt sig om Gyrano Kerk fra FC Utrecht.

Gyrano Kerk, 25 år, er kantspiller og er som nævnt på kontrakt i FC Utrecht, men har i mere end et år haft et ønske om at skifte klub.

Denne sommer har der også været stor interesse for ham, og blandt andre FC København har luret på ham. Også Werder Bremen, Stade Rennes, Stade Brest og Anderlecht skal have spurgt ind til Kerk.

FC Utrecht tøver dog med at sælge og kræver mere end tre-fire millioner euro, hvilket svarer til et sted mellem 22,5 og 30 millioner danske kroner.

Gyrano Kerk har i de seneste sæsoner været en stor profil hos FC Utrecht, og over de seneste tre sæsoner har han leveret hele 26 mål og 23 oplæg på 91 kampe i den bedste hollandske række, Æresdivisionen.