Avis: Franco Mussis får fem år i FCK
Illustration
Superliga

Avis: Franco Mussis får fem år i FCK

Franco Mussis tager i aften mod Danmark, hvor FC København venter. En fem-årig kontrakt ligger klar, skriver argentinsk medie. 

Franco Mussis kan komme på plads som ny FCK-spiller allerede i morgen tirsdag, hvor han forventes at underskrive en fem-årig kontrakt med FC København. Det skriver det argentinske medie Cielo Sports.

Ifølge det argentinske medie tager Franco Mussis fra Argentina i aften klokken 21.30 dansk tid og lander således i København engang i morgen. Her venter et lægetjek hos FC København, inden en kontrakt skal underskrives. 

Der skulle være tale en fem-årig aftale, hvilket altså er et år mere end det, der tidligere har været nævnt. Til gengæld står det stadig klart, at aftalen først træder i kraft fra juni, hvorfor Franco Mussis allerede skal være tilbage i Argentina fredag. 

FC København bekræftede søndag, at Mussis kommer til København.

- Der har været sagt og skrevet meget i denne sag, men vi er nu så langt i processen med Gimnasia La Plata, at de har accepteret betingelserne for et salg af Franco Mussis til F.C. København. I næste uge kommer repræsentanter fra klubben, og Franco selv, til København, hvor målet er at få alle underskrifter på papir. Vi ser frem til at modtage vores venner fra Gimnasia La Plata og få aftalen endeligt på plads, blev sportsdirektør Carsten V. Jensen citeret for på fck.dk søndag.

Nu ser det altså ud til, at det er et spørgsmål om tid, før Franco Mussis bliver præsenteret som kommende FCK-spiller.