Der venter en stor lønstigning til Frederik Rønnow fra næste sæson, når han tager Eintracht Frankfurt-trøjen på.

Frederik Rønnow tager et skridt op i næste sæson.

Ikke nok med at han skifter den danske Superliga og Brøndby ud med Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, så får han også en markant lønstigning. Det erfarer Ekstra Bladet.

Avisen hævder, at den danske landsholdsmålmand næsten får fembolet sin årsløn. I øjeblikket tjener han 1,8 millioner kroner om året i Brøndby, men når destination til sommer hedder Frankfurt, vil han komme til at tjene lige i underkanten af ni millioner kroner.

Brøndbys sidste skanse gennem de seneste tre sæsoner har underskrevet en fireårig kontrakt med Bundesliga-klubben, og han har dermed udsigt til at tjene en del millioner, mens han potentielt også kan komme til at spille Champions League-fodbold i klubben.

Frederik Rønnows skifte til Eintracht Frankfurt, hvor han forventes at skulle være førstevalg efter Lukas Hradecky, blev offentliggjort mandag aften.

Den finske landsholdsmålmand, som har en fortid i Esbjerg og Brøndby, har kontraktudløb i Eintracht Frankfurt efter denne sæson, og han er blevet sat i forbindelse med et skifte til Dortmund.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO