• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Ikke enige om Viktor Fischer endnu

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Belgisk avis skriver, at der endnu ikke er enighed om en transfer, men at forhandlingerne går i den rigtige retning.

Af Victor Risager

I de seneste to kampe har Viktor Fischer været helt ude af truppen i FC København, og torsdag kunne man i Nieuwsblad læse, at den danske kantspiller var landet i en belgisk lufthavn forud for et skifte til Royal Antwerp.

Til gengæld kunne det belgiske medie ikke løfte sløret for, hvad FC København får for at sælge Viktor Fischer et år før kontraktudløb. Og det er der tilsyneladende en god grund til.

Het Laatste Nieuws erfarer fra kilder i den belgiske klub, at Royal Antwerp endnu ikke er nået til enighed med FC København eller Fischer om en transfer.

Dog tilføjes der, at tingene går i den rigtige retning i forhandlingerne, og at tingene kan gå meget hurtigt, hvis der ikke opstår problemer i forbindelse med 27-årige Viktor Fischers lægetjek i løbet af fredagen.

Det tyder altså på, at Fischer meget snart kan kalde sig Royal Antwerp-spiller, og her skal han trænes af danske Brian Priske.

Viktor Fischer har spillet 120 kampe for FC København med 29 mål til følge, siden han kom til klubben for godt tre og et halvt år siden. Tidligere har han været i Ajax, Middlesbrough og Mainz 05, mens han har spillet 21 kampe for det danske landshold. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020