• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: FCK har ikke budt på Cyriel Dessers

Foto: Getty Images

Cremonese er angiveligt klar til at betale hele 49 millioner kroner for Cyriel Dessers, mens FC København ikke har budt på angriberen, skriver medie.

Af Victor Risager

Cyriel Dessers spiste i sidste uge frokost med flere FC København-folk, nemlig sportsdirektør Peter Christiansen og cheftræner Jess Throup, men det ser ud til, at Genk-angriberen fortsætter karrieren i Italien.

Ifølge Het Laatste Nieuws er den italienske klub Cremonese således nu klar til at imødekomme KRC Genks krav om en transfersum på 49 millioner kroner.

Dermed, påpeger avisen, er det nu op til Dessers selv at få de personlige vilkår på plads, før en transfer kan falde helt på plads.

Het Laatste Nieuws’ nyhed om buddet kommer, efter at flere italienske mederne i løbet af onsdagens også har kunnet beskrive, at Cremonese og Dessers var tæt på at blive enige om en aftale.

Den belgiske avis skriver desuden, at FC København endnu ikke har sendt et bud afsted på angriberen, men at tiden må vise, om “løverne” vil sende et afsted.

Cyriel Dessers, 27 år, blev i sidste sæson topscorer i Conference League som lejesvend hos Feyenoord. I den indeværende sæson har han allerede scoret tre mål på to kampe for Genk. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.