Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Lindstrøm kan igen forgylde Brøndby

Brøndby står til at høste mange millioner, hvis Jesper Lindstrøm som ventet sælges for et stort beløb.

Jesper Lindstrøm har brændt banen af for Eintracht Frankfurt i denne sæson, og rygterne om et skifte til større adresser til sommer er allerede begyndt at rumstere. 

Således har selveste Arsenal været meldt interesseret til en pris, som kan gøre Jesper Lindstrøm til den dyreste danske fodboldsspiller overhovedet. 

Skulle det ske, at Jesper Lindstrøm bliver solgt, så kan der rulle adskillige millioner ind i Brøndbys klubkasse. For Ekstra Bladet skriver, at klubben fik indsat en videresalgsklausul på 15 procent af det beløb, der overstiger salgssummen på 52 millioner kroner, som det var det, Frankfurt købte Lindstrøm for i sommeren 2021. 

Avisen opstiller et tænkt eksempel, at Brøndby i så fald kan tjene cirka 26 millioner kroner, hvis Lindstrøm sælges for 225 millioner kroner, hvilket ikke er utænkeligt med tanke på hans præstationer i denne sæson, hvor han allerede har scoret seks gange i Bundesligaen. 

Jesper Lindstrøm fik chancen fra start mod Frankrig i lørdagens nederlag, og selv om han havde et enkelt forsøg inden for rammen, så spillede han ikke sin bedste kamp. En fantompræstation i slutrunden kan skyde hans salgspris yderligere op, og det er der vist ingen tvivl om, at de sidder og håber på i Brøndby-lejren.