Avis: Malmö-angriber på vej til Danmark
Illustration
Superliga

Avis: Malmö-angriber på vej til Danmark

Den svenske angriber Alexander Nilsson er i Danmark for at forhandle med en unavngiven klub.

Det åbne januar-vindue nærmer sig halvvejsmærket, og endnu er der ikke sket det helt store i de danske klubber, men rygter er der nok af, og der er næppe nogen tvivl om, at flere udenlandske spillere vil blive præsenteret i Superligaen og NordicBet Ligaen i løbet af de næste to uger.

En af de spillere, der efter alt at dømme skifter til dansk fodbold i løbet af denne måned, er den unge svenske angriber Alexander Nilsson, der er på kontrakt i Malmö, men i sidste sæson var udlejet til Landskrona BoIS, hvor det blev til otte scoringer i 22 kampe i den næstbedste række.

Sydsvenskan skriver, at Nilsson har fået tilladelse af Malmö til at forhandle med andre klubber, og efter sigende befinder han sig lige nu i Danmark, hvor han skal træffe ”en eller flere klubber”.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad det er for en klub, Alex skal mødes med, men han har fået vores tilladelse, siger Malmös sportschef Daniel Andersson til avisen.

Alexander Nilsson har i mange år været regnet som et af de største talenter i Sverige og fik allerede debut for Malmös bedste mandskab som 16-årig, men den nu 21-årige angriber har ikke helt levet op til de store forventninger, hvorfor han nu – formentlig – tager turen over Øresund for at sparke gang i karrieren.

Alexander Nilsson har spillet både U/17- og U/19-landskampe for Sverige.