• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: OB-sponsorer drømmer om Christian Eriksen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere sponsorer i OB tror reelt på, at der er mulighed for at se Christian Eriksen i den fynske klub.

Af Ole Hoffskov

Der er gået tre måneder siden, at Christian Eriksen faldt om med et hjertestop i Danmarks EM-kamp mod Finland, og det er fortsat uvist, om den danske Inter-stjerne kan fortsætte sin aktive karriere - og i så fald hvor.

I Christian Eriksens barndomsklub OB lever drømmen om at hente fynboen retur, skriver Sport Fyn.

Ifølge avisen forlyder det blandt OB's sponsorer, at der er følere mellem Superliga-klubben og Christian Eriksen, og flere sponsorer anser det som en reel mulighed, at den danske stjerne vender hjem til OB.

Foreløbig er der dog intet, der er afgjort i forhold til Christian Eriksens fodboldfremtid. Danskeren slikker stadig sårene efter den forfærdelige ulykke, og han har endnu ikke selv givet lyd fra sig siden den dramatiske aften i Parken.

29-årige Christian Eriksen har kontrakt med Inter frem til sommeren 2024, men som det har været flittigt beskrevet i medierne, kan Eriksen næppe spille videre i Italien. Fynboen har fået indopereret en pacemaker, og sådan én må man ikke dyrke professionel idræt med i støvlelandet.

Christian Eriksen er flere gange blev spurgt til et muligt skifte til OB - senest på DBU's Facebook-side i oktober 2020. Altså lang tid før der blev vendt op og ned på fynboens tilværelse.

- Det er jeg slet ikke afvisende over for. Nu har vi trods alt også købt hus i Odense, så jeg tror, at vores base bliver i Odense senere hen. Så kunne man også slutte af der, hvis de vil have mig, sagde Christian Eriksen.

Christian Eriksen forlod OB i 2009 til fordel for AFC Ajax. Fynboen nåede aldrig at optræde på stribernes førstehold. 

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra OB's sportsdirektør Michael Hemmingsen, men det har ikke været muligt.