• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Pione Sisto meget tæt på FC København

Foto: Getty Images

FC København og Celta Vigo skulle være meget tæt på at lukke en handel, der sender Pione Sisto til FC København.

Af Victor Risager

Rygterne om Pione Sistos fremtid har været vedvarende i de seneste mange uger, og nu forlyder det, at han er på vej fra Celta Vigo tilbage til dansk fodbold.

Den spanske avis La Voz de Galicia mener således at vide, at Celta Vigo og FC København er meget tæt på at lukke en aftale om den 25-årige dansker. De danske sølvvindere skal efter sigende betale i omegnen af tre millioner euro - altså 22,5 millioner kroner - for Sisto.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Flere spanske medier har i de seneste uger skrevet om Ståle Solbakken og kompagnis interesse i Pione Sisto, og noget tyder altså på, at den interesse er mundet ud i forhandlinger. 

Mandag nedspillede Pione Sistos bror og rådigver, Angelo Sisto, ellers de rygter.

Læs også:FC København-reserve har mistet pladsen på landsholdet

- Det er ikke en interesse, jeg kender til. Men hvis historien er sand, så viser det bare, hvor interessant Pione er. Mange kan se, at han kan være med til at bidrage på deres hold, sagde Angelo Sisto til bold.dk.

Pione Sisto fik sit gennembrud hos FC Københavns konkurrenter FC Midtjylland, hvor han nåede mere end 100 kampe, før han tog til Celta Vigo i 2016. Skulle Pione Sisto havne i FC København, vil det ikke være første gang denne sommer, at FC København henter en af deres rivalers tidligere stjerner. De har nemlig også hentet Kamil Wilczek, som har en fortid i Brøndby IF.

I Celta Vigo har Pione Sisto blot et enkelt år tilbage af sin aftale, og spanierne skal altså sælge ham denne sommer, hvis de ikke vil risikere at miste ham kvit og frit næste år. 

Læs også:Træner stadig i Celta: Langsomt vindue får Sistos skifte til at trække ud

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020