Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Randers tjener millionbeløb på Saba Lobjanidze

Salget af Saba Lobjanidze sender lige over to millioner kroner i kassen i Randers FC.

Randers FC solgte torsdag aften Saba Lobjanidze til tyrkiske Ankaragücü, og det har de tjent lige over to millioner på, skriver Ekstra Bladet.

Lobjanidze havde kontraktudløb i Randers til sommer, og det igangværende transfervindue var Randers FC's sidste mulighed for at tjene på den georgiske profil. Og den udnyttede de.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Ifølge Ekstra Bladet sender salget knap 300.000 euro i kassen hos Randers FC - i danske kroner svarer det til knap 2,24 millioner kroner.

Det tyder dog ikke på, at pengene bliver geninvesteret i spillertruppen. Randers hentede en umiddelbar erstatning i form af Mathias Greve fra OB tidligere, og Randers' direktør Søren Pedersen sagde fredag til tipsbladet.dk, at han ikke regnede med en travl deadline-dag:

Læs også:Brøndby resignerer: Opgiver at hente Rezan Corlu tilbage fra Lyngby

- Man skal aldrig sige aldrig, men jeg tror ikke umiddelbart, at der kommer til at ske noget. Vi arbejder på at finde en ny klub til Benjamin Stokke, og der skal man have for øje, at vinduerne i Norge og Sverige er åbne til udgangen af marts, så det kan betyde, at vi ikke nødvendigvis har så travlt. Der kan ske uforudsete ting en dag som i dag, men jeg tror ikke, jeg bliver en travl mand, sagde Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

Saba Lobjanidze, 25 år, nåede at spille 91 kampe og score 32 mål for Randers FC. I efteråret blev det til otte mål på 15 kampe i Superligaen.  

Læs også:Randers klar til transferdeadline: Positivt at Saba ikke røg til en dansk klub