• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: Så meget skal de betale for Raphael Onyedika

Foto: Getty Images

Raphael Onyedika er på blokken i AC Milan, og nu forlyder det fra Italien, at der skal et stort millionbeløb til for at lokke ham væk fra FC Midtjylland.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Raphael Onyedika har taget store skridt i FC Midtjylland, hvilket angiveligt har bragt ham i AC Milans søgelys.

Han er et blandt fire navne, som Paolo Maldini har på blokken i mesterklubben sammen med Ibrahima Sissoko fra Strasbourg, Adrien Tameze fra Hellas Verona, og Jean Onana fra Bordeaux.

Man har lige hentet Charles De Ketelaere for et stort millionbeløb i Club Brugge, og det kommer igen til at kræve mange millioner, hvis AC Milan gør alvor af deres interesse i FC Midtjylland-spilleren.

Ifølge Milan Reports så skriver den store italienske sportsavis Gazzetta dello Sport i deres printudgave, at AC Milan skal hoste op med knap 75 millioner kroner, hvis de skal kunne købe Raphael Onyedika fri.

Indtil videre er der ikke landet et bud på nigerianeren, men det er kendt, at AC Milan er på udkig efter en midtbanespiller, da man sagde farvel til Franck Kessié ved kontraktudløb. Så må tiden vise, om det ender med at blive Onyedika.

I januar solgte FC Midtjylland Jens-Lys Cajuste på den centrale midtbane for et beløb, der angiveligt også kan ramme 75 millioner kroner, og nu kan det så blive Onyedikas tur til at indbringe samme beløb, hvis avisens beløb holder stik.

Raphael Onyedika vendte retur til FC Midtjylland efter et succesfuldt lejeophold i FC Fredericia sidste sommer. I den forgangne sæson udviklede han sig til et af holdets bærende profiler.

Kontrakten med FC Midtjylland løber frem til 2026, som han har spillet 54 kampe for.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.