Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Silkeborg IF forhører sig på Brøndby-spiller

Superliga-treerne fra Silkeborg har et godt øje til en gammel kending, der er på kontrakt i Brøndby IF.

Jens Martin Gammelby skiftede for godt fire år siden fra Silkeborg IF til Brøndby IF. Nu kan han være på vej den anden vej.

Ekstra Bladet skriver således, at Superligaens bronzevindere allerede har forhørt sig hos Brøndby IF om en mulig genforening med højrebacken.

Silkeborg IF kan nok også få 27-årige Gammelby billigere, end de solgte ham. Brøndby betalte i sin tid godt 11 millioner kroner for højrebacken, men opholdet på Vestegnen har ikke været nogen succes, og som Ekstra Bladet beskriver det, er prisen også kun gået én vej - vel at mærke nedad.

I skrivende stund er Gammelby imidlertid udlejet til polske Miedz Legnica, der også har en købsoption på spilleren, og den aftale løber frem til 31. december. Derfor vil en transfer kræve, at BIF først henter forsvarsspilleren hjem for at sælge ham videre.

Gammelby kan potentielt være en afløser for Rasmus Carstensen, der har imponeret stort på højrebacken hos SIF og denne sommer meget vel kan være på affyringsrampen.

Jens Martin Gammelby, 27 år, spillede også som ungdomsspiller i Silkeborg IF og nåede 144 kampe for klubben, inden han røg til Brøndby IF. Han har et år tilbage af aftalen med klubben fra Vestegnen. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.