Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Tim Prica forlader AaB

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AaB er tæt på at udleje angriberen Tim Prica.

Af Ole Hoffskov

Angrebstalentet Tim Prica ser ud til at forlade AaB for en stund.

Ekstra Bladet skriver, at den 19-årige forward er tæt på at blive udlejet til WSG Tirol i Østrig, og her skal han få noget af den spilletid, han har haft vanskeligt ved at tilspille sig i AaB siden sin ankomst i sommeren 2020.

Tim Prica rejser ifølge avisen til Østrig sidst på ungen for at lægge sidste hånd på aftalen med den aktuelle nummer 10 i den 12 hold store østrigske Bundesliga.

I WSG Tirol bliver Tim Prica blandt andre holdkammerat med danske Bror Blume, der tog turen til den østrigske klub forud for denne sæson. Nikolai Baden Frederiksen har en fortid i klubben. 

Tim Prica har har i denne sæson været på banen i 16 af 17 Superliga-kampe for AaB, men blot to af dem har været fra start. Det er blevet til en enkelt scoring i landets bedste række. 

OPDATERET: AaB har nu bekræftet, at Tim Prica udlejes til WSG Tirol - det gør han for de kommende 18 måneder. Svenskeren har samtidig forlænget sin kontrakt med AaB med et år, således parterne nu har papir på hinanden til sommeren 2025.

- Den første tid i AaB har været både op og ned for Tim, men man skal altså huske på, at han stadig kun er 19 år og med et fortsat stort udviklingspotentiale. Nu er vi i fællesskab blevet enige om at tilføre hans udvikling nye impulser med et længere lejeophold i Østrig, og så ser vi frem til at se ham i AaB-trøjen igen, siger sportschef Inge André Olsen.