• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Tonni Adamsen bliver Helsingørs rekordsalg

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Silkeborg IF ventes at løbe med Tonni Adamsen. Ifølge Helsingør Dagblad betaler man en millionsum.

Af Kenneth Jensen

De er tæt på at sælge den dygtige U21-landsholdsspiller Rasmus Carstensen til KRC Genk, men det er i første omgang ikke i defensiven, at man bruger pengene for Carstensen-transferen.

Det var bold.dk, der tidligere fredag kunne fortælle, at Silkeborg IF har vundet kampen om Helsingørs angriber Tonni Adamsen. Og nu fortæller Helsingør Dagblad, at han bliver Helsingørs største salg nogensinde.

Den 27-årige bomber er teknisk stærk og passer på papiret fint til Silkeborg IF, der godt kan mangle lidt alternativer i offensiven, hvor angriber Alexander Lind er ude i en længere periode.

Og Adamsen kommer som en ganske dyr spiller efter Silkeborg-forhold, for ifølge Helsingør Dagblad betaler midtjyderne i omegnen af to millioner kroner for angriberen, der angiveligt var til lægetjek i dag i Silkeborg og præsenteres lørdag.

Kent Nielsen får altså snart et alternativ til Nicklas Helenius i angrebet, hvor Søren Tengstedt oftest er blevet brugt i Sebastian Jørgensens rolle, når han er kommet på banen.

Tonni Adamsen skriver under på en fireårig aftale, og salget er FC Helsingørs største nogensinde.

Angriberen scorede i sidste sæson 15 gange i landets næstbedste række for FC Helsingør, og nu skal han altså bevise sig i Superligaen, ligesom der venter spændende europæiske kampe for ham og SIF.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.