• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Udinese vælger Stryger Larsen frem for Randrup

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Udinese skriver torsdag kontrakt med Jens Stryger Larsen. Anders Randrup var ligeledes inde i billedet i Serie A-klubben.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk kunne onsdag fortælle, at Jens Stryger Larsen aktuelt befinder sig i Italien, hvor han er ved at lægge sidste hånd på en transfer til Serie A-klubben Udinese. Italienerne har længe forhandlet med Austria Wien, og nu er alle formaliteter efterhånden faldet på plads, således danskeren kan underskrive en kontrakt med Udinese.

Denne kontrakt underskriver han ved middagstid torsdag, melder det italienske medie mondoudinese og bringer i forlængelse en meget sjov detalje set med danske briller. Angiveligt skal valget have stået mellem Jens Stryger Larsen og Anders Randrup om at blive Udineses nye højre back.

Serie A-klubben skal ligeledes have vist interesse for den tidligere Brøndby-spiller, der til dagligt tørner ud for svenske Elfsborg, men Randrup blev fravalgt grundet sin skadeshistorik. Og dermed er det altså Jens Stryger Larsen, der snart bliver præsenteret som ny mand i Udinese.

I Udinese skal Jens Stryger Larsen træde ind på holdet i stedet for Silvan Widmer, der sidder udenfor i længere tid med en skade. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus