• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: Udlandet sværmer om stor FCK-stjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han var søndagens helt store oplevelse i det københavnske derby, og nu forlyder det i Spanien, at det kan blive svært for FC København at beholde deres stjerne.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sjældent sker det, at den store spanske sportsavis AS skriver om præstationer i Superligaen.

Det var ingenlunde tilfældet efter søndagens derby mellem FC København og Brøndby IF, da spanske Pep Biel rev gæsterne rundt i manegen, og noterede sig for et hattrick.

"Pep Biel i destruktions tilstand" lyder overskriften fra den spanske avis, der fortæller om offensivspillerens præstationer mod Brøndby IF.

Her var han af Jess Thorup valgt som spidsangriber, hvor fra han scorede to gange i første halvleg, og cementerede sejren med scoringen til 4-1 i anden halvleg.

Udover den 25-årige spaniers præstationer på banen, så bringer AS også interessant nyt om Pep Biels fremtid. De skriver således, at flere klubber sværmer om ham.

Ifølge avisen holder flere spanske klubber et vågent øje med FC Københavns store stjerne. FCK vil formentlig forlange et stort beløb for deres topscorer, og her er det tvivlsomt, om de spanske klubber kan være med.

Men det er ikke kun i Spanien, at Pep Biel er et varmt navn. Det er han ifølge AS også i England, hvor han har endnu bedre muligheder. 

Det tyder dog på, at der lige nu er tale om interesse på et tidligt stadie. Men transfervinduet er åbent længe endnu, og fortsætter han med at imponere, så kan han ifølge AS forlade FCK denne sommer.

Pep Biels tre mål mod Brøndby IF bringer ham op på fire sæsonscoringer. I mesterskabssæsonen leverede han 18 mål og 15 assists i alle turneringer. Kontrakten med FC København løber frem til sommeren 2024.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.