Superliga Ole Hoffskov

Avis: Ung FCM-angriber kan være på vej til AaB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

To FC Midtjylland-talenter tiltrækker sig angiveligt interesse fra AaB.

Af Ole Hoffskov

AaB kan få tilgang af ung angriber fra FC Midtjylland i sommerens transfervindue, skriver Nordjyske.

Ifølge avisen kan 18-årige Donavan Bagou være på vej fra midtjyderne til Aalborg, hvor han formentlig bliver en del af U19-holdet i første omgang. Bagou har også spillet U19-fodbold for FC Midtjylland i denne sæson, og han markerede sig blandt andet med to scoringer i den opsigtsvækkende sejr på 10-2 over Rosenborg i UEFA Youth League tilbage i oktober.

Donavan Bagou har en fortid i B.93, og i 2019 skiftede han til FC Midtjylland. I sidste sæson scorede han flotte 16 mål for "Ulvene" i U17-Ligaen.

Angriberen har ifølge Transfermarkt kontraktudløb i FC Midtjylland 30. juni, og dermed kan AaB hente Donovan Bagou kvit og frit til Aalborg.

Nordjyske skriver desuden, at AaB også sværmer om FC Midtjylland-talentet Oscar Fraulo, der er anfører på U19-holdet og har spillet fire førsteholdskampe. Nu og her er der dog ikke konkrete forhandlinger mellem de to Superliga-klubber. 

En spiller, der med al sandsynlighed forlader AaB, er Rasmus Thelander - her får du tre bud på, hvem der kan blive hans afløser i den bolsjestribede trøje.