• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Vejle har haft tidligere Premier League-angriber på besøg

Foto: Getty Images

Ifølge B.T. har den tidligere Huddersfield-angriber Collin Quaner været på besøg hos Vejle Boldklub.

Af Victor Risager

En angriber med en fortid i Premier League har været på besøg i Vejle Boldklub. Det skriver B.T..

Ifølge avisen har Superliga-oprykkerne nemlig haft besøg af tyske Collin Quaner, der i løbet af sommeren forlod Huddersfield Town efter to og et halvt år i klubben, for at partnere kunne se hinanden an.

Vejle Boldklub er på udkig efter en ny angriber, efter at Luis Henrique er blevet skadet, og Raphael Dwamena har oplevet nye hjerteproblemer og er blevet taget af holdet. Det efterlader dem med 17-årige Wahid Faghir som førstevalget i angrebet.

Eftersom transfervinduet lukkede for et par uger siden, er Vejle Boldklub dog nødt til at lede efter en transferfri angriber, og den kategori passer Collin Quaner altså ind i. Derfor har han også været på besøg hos klubben.

Men selvom klubben ifølge B.T. muligvis kan præsentere en ny angriber inden weekenden, bliver det ikke nødvendigvis tyskeren. Quaner skal nemlig ikke nødvendigvis være helt solgt på et skifte til Vejle, lyder det fra avisen.

Collin Quaner blev aldrig en stor succes i Huddersfield, hvor han på 60 kampe kun scorede tre mål. I Premier League kom han slet ikke på måltavlen i sine 28 kampe. Tidligere har han også spillet i et par tyske klubber, og her havde han mest succes hos Union Berlin i 2. Bundsliga, hvor det blev til 10 kasser på 32 kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020