• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Aviser: Haysen involveret i krænkelsessag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er en krænkelsessag fra SønderjyskE, der er grunden til, at AGF har valgt at ikke at tilknytte Hans Jørgen Haysen alligevel. Det skriver både Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende.

Af Ole Hoffskov

Det er en sag om krænkelse, der er årsagen til, at Hans Jørgen Haysen alligevel ikke skal være sportschef i AGF. Det skriver både Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende.

Flere kilder oplyser til lokalavisen, at det er en sag af metoo-lignende karakter, der er årsagen til den dramatiske udvikling, og begge aviser skriver, at det er en kvinde, som tidligere var ansat i SønderjyskE, der har fremsat anklagerne. 

Ifølge Ekstra Bladet er der nedfældet et dokument i sagen, som bestyrelserne i både AGF og SønderjyskE har set. I dokumentet indgår en skriftlig korrespondance mellem Hans Jørgen Haysen og den kvindelige ansatte.

Der er ikke rejst nogen formel krænkelsessag mod Haysen, men AGF vuderede altså på baggrund af oplysningerne og det dokumenterede materiale, at Haysen ikke kunne tiltræde i jobbet som sportschef. AGF skal ifølge Århus Stiftstidende have kendt til sagen i godt en uge.

Tipsbladet.dk var torsdag formiddag i kontakt med Hans Jørgen Haysen, der fastslog, at han ikke ønskede at stille op til interview. Han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse torsdag eftermiddag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus