• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Babayan om Cypern-nedtur: Handlede ikke om fodbold

Foto: Getty Images

Tiden på Cypern vil den tilbagevendte Randers-spiller ikke så gerne ind på.

Af Oliver Okstrøm

Edgar Babayan tog for halvandet år siden ud på en rejse, da han først rykkede til den lettiske hovedstadsklub Riga. Det varede dog ikke længe, inden han røg videre til cypriotiske Pafos, som har samme ejer som den lettiske klub.

Det endte dog langt fra som en succes, og det virker ikke til at have været den fedeste oplevelse. I et interview med Randers Amtsavis fortæller han om tiden på øen i Middelhavet.

- Det er meget kompliceret dernede i Cypern end i Danmark. Jeg vil ikke ind på det, men det var ikke så meget på grund af fodbolden, at jeg ikke spillede, lyder det fra Edgar Babayan, som fik seks kampe for klubben, som alle var indskiftninger.

Nu er han tilbage i dansk fodbold igen, hvor det først blev til et halvår i Vejle, hvor han var med i deres forsøg på at redde sig fri af nedrykning. Det lykkedes ikke, og nu er han tilbage i Randers, hvor det hele begyndte for ham.

Endvidere peger han på, at man nu må sige, at han har prøvet at opleve nogle ting, og så handler det nu om at have det godt med familie og venner igen og blive en glad dreng igen.

Drømmen om at komme ud til en større klub er der dog stadig for den 26-årige offensivspiller, som har det som sit mål at gøre det så godt for Randers, at det igen kan blive til en tur til udlandet.

I Randers glæder man sig over, at timingen er rigtig. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.