• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bælum: Derfor må vi skilles med Hamrén

Foto: Getty Images

AaB-ledelsen har taget konsekvensen af den dårlige pointhøst.

Af Oliver Okstrøm

Erik Hamrén kom til AaB i midten af september som manden, der skulle få klubben på rette spor, men det blev ikke til den store succes for ham, og nordjyderne har nu taget den beslutning at stoppe samarbejdet med ham.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum fortæller i den forbindelse på klubbens hjemmeside, hvad der ligger bag den afgørelse, som man er kommet frem til.

- Vi evaluerer hele tiden på tingene, og både Erik og vi har været bevidste om, at den udeblevne pointhøst ikke har været tilfredsstillende, siger han og fortsætter:

- Derfor er vi fra AaB’s side nået til den konklusion, at det bedste vil være at skilles nu, hvilket forhåbentlig kan bringe ny energi og skabe den effekt, som skal til for at hente de tilstrækkelige sejre i resten af sæsonen, lyder det fra Thomas Bælum.

AaB-direktøren husker dog også på, at den svenske træner har en speciel baggrund i klubben, som han vandt mesterskabet med i 2008.

- Erik Hamrén er en ordentlig mand, og hans meritter i AaB vil aldrig nogensinde blive glemt. Vi er forbitrede over, at dette ophold ikke blev mere succesfuldt, men Erik vil altid have en helt særlig plads i AaB’s historie, fastslår Thomas Bælum.

Virkeligheden for AaB er lige nu, at de er på sidstepladsen i Superligaen med otte point op til den gode side af nedrykningsstregen.

Det er i stedet en anden svensker, der nu skal overtage tøjlerne. Læs mere om det her.