• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen & Ole Hoffskov

Bashkim Kadrii overvejer situationen: Måske sker der et eller andet

Offensivspilleren fra FC København har ikke spillet indtil videre i denne sæson, selv om han i opstarten indgik på lige fod med de andre i truppen. Det får ham til at overveje fremtiden.

Af Kenneth Jensen & Ole Hoffskov

Den tidligere danske landsholdsspiller Bashkim Kadrii vendte denne sommer tilbage fra et succesfuldt lejeophold i Randers FC, men indtil videre ligner det ikke, at Bashkim Kadrii har meget sportslige fremtid i FC København.

Offensivspilleren indgik ellers på lige fod med de andre spillere i opstarten, men da der begyndte at kommende gældende kampe, gled Kadrii så småt ud af holdet. Og i de sidste par kampe har han slet ikke været i truppen.

Derfor gør han ikke overraskende sig også nogle overvejelser om fremtiden.

- Man kan se, at jeg ikke har spillet i starten, så vi kigger og ser, om der er en mulighed for, at der kan ske et eller andet, ellers har jeg stadig kontrakt her. Det er svært at sige, hvad der sker, måske sker der et eller andet, måske ikke, siger Bashkim Kadrii.

Noget, der dog ikke kommer til at ske denne gang, er, at han skifter på en lejeaftale. Det er enten FC København eller et permanent skifte væk fra FCK. Umiddelbart lyder det dog ikke til, at der er en afklaring lige med det samme.

- Det er svært at sige. Det skal være det rigtige på flere punkter. Jeg er også kommet lidt op i alderen, så det hele skal matche. Vi må se, hvad der sker, siger han.

Den 27-årige dansker indikerer, at han allerede ved at vende tilbage til FCK vidste, at det kunne være svært at komme tilbage i varmen.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg havde forventet, men man er da selvfølgelig altid skuffet, når man ikke spiller. Jeg kendte sitautionen og vidste nogenlunde, hvordan det ville foregå. Vi må se, om det bliver herhjemme, i udlandet eller her (karrieren fortsætter, red.), siger Bashkim Kadrii.

Kadrii har et halvt år igen af sin aftale i FC København.

Superliga

Mere Superliga

Fokus