Leipzig magtesløse over for Bayern München

RB Leipzig tabte for tredje gang i fire kampe, da holdet på hjemmebane blev slået af Bayern München.

Jesse Marsch har langtfra haft nogen let start på livet som cheftræner i RB Leipzig i den tyske Bundesliga.

Lørdag tabte klubben for tredje gang i fire ligakampe under den nye amerikanske træner. 1-4 blev det på hjemmebane mod Bayern München, der har Marschs forgænger, Julian Nagelsmann, i trænerstolen.

I selve spillet på banen var forskellen på de to hold ikke voldsom. Men Bayern München forstod at score på sine chancer og gøre det på de rigtige tidspunkter.

På den måde endte en ellers jævnbyrdig kamp med ikke at være specielt spændende.

Blot 12 minutter var der spillet, da Bayern kom på sejrskurs. Kevin Kampl ramte bolden med overarmen i feltet, og Robert Lewandowski udnyttede stensikkert straffesparket.

Det var polakkens sjette scoring i fire kampe i denne sæson.

Blot to minutter inde i anden omgang blev føringen fordoblet ved Jamal Musiala. Den unge landsholdsspiller stod derefter for forarbejdet til Leroy Sané 3-0-scoring syv minutter senere.

Da lignede det en regulær afklapsning af sidste sæsons nummer to.

Den østrigske landsholdsspiller Konrad Laimer fik dog sparket en snert af håb ind i sine holdkammerater, da han tordnede bolden op i målhjørnet bag Manuel Neuer.

Med 20 minutter tilbage blev Yussuf Poulsen sendt i aktion som afløser for Andre Silva. Danskeren havde et enkelt langskudsforsøg kort før tid, men bolden strøg forbi den ene opstander.

I stedet afgjorde Eric Choupo-Moting endegyldigt opgøret, da Joshua Kimmich spillede ham fri på kanten af offside.

Bayern Münchens ti point i fire kampe rækker til andenpladsen i den tyske liga. Wolfsburg er i spidsen efter fire sejre på stribe.

I den kommende uge tager både Bayern og Leipzig hul på Champions League-gruppespillet. Bayern skal på udebane møde Barcelona, mens Leipzig skal på besøg hos Manchester City.