• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League /ritzau/

Bayern München smadrer tjekker i Champions League

Foto: Getty Images

Bayern München scorede tre mål på 20 minutter i holdets 5-0-sejr over Viktoria Plzen i Champions League.

Af /ritzau/

Bayern München har taget sæsonens indtil videre største sejr i Champions League.

Tirsdag aften vandt den tyske storklub legende let med 5-0 over tjekkiske Viktoria Plzen efter tre scoringer på kampens første 20 minutter.

Bayern topper derfor gruppe C med maksimumpoint efter tre spillerunder og en målscore på 9-0. Mens tyskerne er godt på vej til at sikre avancement allerede, står Plzen noteret for nul point.

Helt som forventet pressede Bayern München på fra første fløjt, og kombineret med stor tjekkisk passivitet kunne hjemmeholdet let gøre det til 1-0 efter seks minutters spil.

Ingen gik nemlig til Leroy Sané, da han modtog bolden midt på Plzens banehalvdel. Han drev ubesværet ned til feltkanten, før han sparkede bolden i nettaget.

Seks minutter senere forsøgte Plzen så at være lidt mere aggressive i sit forsvarsspil, men også det mislykkedes. Bayern spillede sig elegant uden om forhindringerne, og så var Serge Gnabry fri foran mål og kunne gøre det til 2-0.

Med udsigten til en topkamp i Bundesligaen mod Borussia Dortmund på lørdag kunne man tro, at hjemmeholdet måske ville spare på kræfterne, men det ventede Bayern med indtil kampens sidste halve time.

Stadionuret havde kun rundet 20 minutter, da Sadio Mané ufrivilligt brugte en modstander som bande til at slide sig igennem forsvaret og bringe Bayern i front med tre.

Tyskerne fik bolden i nettet en gang mere inden pausen, men Jamal Musialas scoring blev annulleret efter et VAR-gennemsyn grundet en snæver offside i opspillet.

Fem minutter efter sidebyttet kom 4-0-scoringen. Leroy Sané snød offsidelinjen og blev dobbelt målscorer.

I det 59. minut udbyggede Eric Choupo-Moting så den i forvejen suveræne føring, før sydtyskerne satte autopiloten på og sparede på energidepoterne.

/ritzau/