Bedst og værst: AaB overraskede i Aarhus

0-3: Iver Fosum
1-3: Jakob Ankersen
1-4: Søren Tengstedt

Kampens bedste (AaB):
Både Iver Fossum og Lucas Andersen kandiderer til titlen som kampens bedste spiller for AaB, men i sidste ende er valget faldet på sidstnævnte. Med et oplæg på indkast til Thelanders scoring til 1-0 og fine detaljer i offensiven var han AaB bedste mand på Ceres Park.

Kampens bedste (AGF):
Inden opgøret måtte AGF undvære karantæneramte Nicolai Pousen. Derfor fik 19-årige Albert Grønbæk chancen fra start. Det unge talent greb chancen og spillede 90 minutter med stor arbejdsindsats på midtbanen. Dermed var en AGFs bedste mand på grønsværen.

Kampens værste
Bror Blume viste ikke imponerende takter i fredagens opgør. Den 28-årige dansker plejer ellers at være garant for godt spil i offensiven, men i aften var en undtagelse. Derudover blev han også skiftet ud ti minutter inde i anden halvleg.

Kampens detalje:
Den mest opsigtsvækkende detalje i kampen var Lucas Andersen lækre dribling på baglinjen. AaB-profilen lavede tunnel på sin direkte modstander og aflevere skårt tilbage til Søren Tengstedt, der dog misser den store chance foran mål.

Se detaljen i videoen øverst i artiklen.